Haderslev Musikforening af 1987

Program  -  Kontakt Profil  -   Arkiv

Sæsonen 2010 - 2011

søndag d. 26. september, kl. 16.00

Engelske sangcykler fra omkring år 1900

Gertrud Lei- mezzosopran

Thomas Larsen Späth - baryton

Ulla Erml - piano

Vaughn Williams : Songs of Travel, Edvard Elgar: Sea Pictures

samt

Henry Purcell: 3 duetter, G. F. Händel: The harmonius Blacksmith

 

D. 31. oktober

skal vi høre den unge danske pianist, Tanja Zapolski. Vi har spurgt, om hun her i 200-året for Chopins - og Schumanns fødsel, kunne tænke sig at spille værker af begge, men præcist hvad vi skal høre, vil selvfølgelig bero på, hvad hun til den tid er ved at indstudere.

 

D. 28. november

får vi besøg af "Trio Con Brio". Til den aflyste februarkoncert havde vi aftalt et rent Beethoven-program, men foreløbig har Jens Elvekjær lovet mig, at de nok skal spille noget Beethoven.  

 

D. 23. Januar 2011  og 27. februar

er her og nu også kun datoer til kalenderen, men forhåbentlig kommer vi til at høre en ung dansk mezzosopran, Gertrud Lei, som har tilbudt os en engelsk Lied-koncert. Sammen med barytonsangeren, Thomas Larsen Späht, vil de henholdsvis fremføre "See pictures", 9 stykker af Edward Elgar og sangcyklussen "Songs of travel", af Vaughan Williams. 


 

D. 27. marts

kommer sæsonens andet helt store navn, den unge danske cellist Andreas Brantelid. Hvilket program han til den tid vil spille og hvilken pianist, han har med, har vi ikke kunnet få at vide, men bestyrelsen er meget glade for det overhovedet er lykkedes os at få ham til byen.

 

1.maj 2011

holder vi generalforsamling og skulle en af jer ha´ et forslag til en - eller flere evt. lokale kunstnere, I gerne vil høre, hører vi det gerne.

 

 

Alle koncerter finder sted i Slesvigske Musikhus
Louisevej, Haderslev (lige over for Haderslev Kaserne).

Foreningen motager støtte fra bl.a. Statens Kunststyrelse og Kulturelt Samråd, Haderslev.